rss

BMW X1 de la AC Schnitzer

  1. 18/02/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: AC Schnitzer, BMW, Tuning, X1
    Vezi toate fotografiile (7)

    Este cunoscut apetitul tunerilor pentru autovehiculele nou-lansate, asa ca nu mira pe nimeni rapiditatea cu care AC Schnitzer s-a grabit sa ofere un pachet special pentru BMW X1, cel mai mic SUV din portofoliul bavarezilor.

    Interesant este ca tunerul german nu s-a multumit sa modifice doar o versiune a lui X1, ci a "gadilat" toate cele trei motoare diesel oferite in dotarea SUV-ului. ca atare, unitatea de 1,8 litri dezvolta acum 171 CP, iar din agregatul de 2,0 litri s-au "stors" 210 CP, modificarile fiind valabile atat pentru versiunea xDrive, cat si pentru sDrive.

    Totodata, in varful piramidei a ramas versiunea dotata cu motorul twin-turbo de 2,3 litri, capabil sa dezvolte, in varianta AC Schnitzer, 240 CP. Pe de alta parte, propulsorul de 2,8 litri pe benzina de pe X1 xDrive28i va ramane neschimbat.

    Pachetul de tuning mai include jante Type VIII de 18, 19 sau 20 inch si bumpere fata si spate usor redesenate. La exterior se mai disting noile prize de ventilatie taiate in capota, in timp ce in habitaclu regasim insertii din fibra de carbon si aluminiu pe nuca schimbatorului de viteze - care mai este prevazut si cu un display digital, butonul multifunctional al sistemului i-Drive si pe pedale.

    BMW X1 de la AC Schnitzer va fi prezentat la Geneva, urmatorul eveniment la care isi da intalnire lumea buna a industriei auto.

    Vizualizari: 5148