rss

Teaser cu noul BMW Z4 pe Twitter

  1. 31/07/2017
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW a ales reteaua Twitter pentru  prima reprezentare a viitorului BMW Z4 roadster de ultima generatie.

    Capota alungita se prelungeste intr-un parbriz abrupt si o forma aproape asemanatoare cu formele unei caroserii targa.
    BMW spune ca va fi aratat publicului pe 17 august, ceea ce exclude un debut la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu toate acestea, se incadreaza in concursul Pebble Beach Concours d'Elegance din California - unde BMW are o istorie de lansare a masinilor.

    Noul Roadster BMW Z4  imparte tehnologia cu noua generatie Toyota Supra intr-un parteneriat strategic intre cele doua marci. BMW va avea un Z4 convertibil, in timp ce Supra va fi vandut doar ca un coupe, oferind celor doua branduri mai multe individualitate.

    Roadster-ul Z4-ul pregatit pentru productie va avea o gama bogata de de motoare, inclusiv un motor pe benzina cu turbocompresor de 2,0 litri care produce 196 CP si un cuplu de 320 Nm. O cutie de viteze manuala cu sase trepte este posibil sa mijloceasca transferul de energie de la motor catre roti, dar ne putem astepta sa vedem si o cutie cu opt trepte.

    De asemenea, ne asteptam la o versiune Z4M, care ar putea fi dotata cu  un turbocompresor de sase cilindri, ce dezvolta o putere de aproximativ 450 CP.

    Vizualizari: 706
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »