rss

BMW X3 si BMW Seria 6 Gran Turismo s-au lansat in Romania

  1. 27/10/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: X3, 6 Gran Turismo
    Vezi toate fotografiile (7)


    Noile BMW Seria 6 Gran Turismo si BMW X3 isi vor face debutul in toate centrele BMW din Romania pe 4, respectiv 11 noiembrie. In seara de 25 octombrie, BMW Group Romania a organizat o prezentare speciala de presa pentru cele doua modele intr-un eveniment care celebreaza implicarea marcii in proiecte culturale. In prim plan a fost un concert exceptional, in deschiderea Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo, festival al carui partener BMW este pentru al noualea an consecutiv. Gazda evenimentul a fost TOT – Tot un spatiu, un centru dedicat proiectelor artistice, care revitalizeaza o cladire industriala din Sudul Bucurestiului.

    In acelasi timp, evenimentul a fost un prilej excelent sa vorbim despre implicarea culturala BMW, care are o traditie unica, deosebit de bogata.

    Cele doua modele prezentate in cadrul evenimentului au o importanta mare pentru marca. Pe de o parte, noul BMW X3 este unul dintre modelele populare pentru BMW in Romania – cu 4000 de unitati livrate de la lansarea primei generatii in 2003. Pe de alta parte, noul BMW Seria 6 Gran Turismo, duce la un nou nivel conceptul de caroserie lansat pentru prima data de BMW prin Seria 5 Gran Turismo. Noul model este acum in egala masura mai suplu si mai elegant, dar si mai spatios. In plus, apartenenta la o clasa superioara marcheaza si plusul de tehnologie de care beneficiaza BMW Seria 6 Gran Turismo. De exemplu suspensia pneumatica integrala, pentru un plus de confort, este un element care se regaseste numai la limuzina BMW Seria 7.

    Prezentare celor doua modele s-a facut intr-un mod inedit, prin doua camere special amenajate. Cea dedicata BMW X3 a avut in prim plan designul, ca semn al transformarii modelului si a fost marcata de o prezentare video cu designerul de exterior al modelului, Calvin Luck, intr-o inregistrare dedicata proiectului din Romania:


    Interiorul elegant si modern al modelului Seria 6 Gran Turismo a fost recreat sub forma unei sufragerii elegante, cu mobilier oferit de Rovere Mobili. La exterior au fost prezentate doua motociclete, fiecare servind drept avatar al modelelor prezentate – versatilul BMW R 1200 GS pentru BMW X3, tourerul BMW R 1200 RT pentru BMW Seria 6 Gran Turismo. In final, in exterior erau prezentate 10 informatii esentiale despre fiecare model, sub forma unei „paduri” de semne.

    Vizualizari: 1089