rss

BMW M6 Coupé Competition Edition

  1. 15/09/2015
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (6)

    Noul BMW M6 Coupé Competition Edition este prezentat de BMW M GmbH la cea de-a 66-a editie a Salonului International Auto de la Frankfurt (IAA), care va fi deschis in perioada 17-27 septembrie 2015, iar modelul ridica nivelul de personalizare a acestui coupé de inalta performanta la noi maxime.

    Exclusivistul Competition Edition se evidentiaza prin gradul deosebit de personalizare datorita culorilor speciale ale caroseriei, componentelor realizate din fibra de carbon, tipurilor de piele fina cu cusaturi contrastante bine alese si o gama de detalii neobisnuite. Competition Edition este disponibil exclusiv pentru BMW M6 Coupé, cu un pachet Competition perfectionat. Astfel, motorul V8 pe benzina, de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo dezvolta o putere maxima de 441 kW/600 CP si un cuplu maxim de 700 Nm - cu pachetul optional M Driver, BMW M6 Coupé atinge o viteza maxima de 305 km/h (consum mediu mixt: 9,9/100 km; emisii CO2: 231 g/km)*.

    Modelul Edition dispune de doua culori pentru exterior: Alpine White si Austin Yellow metalizat. Pentru Alpine White, BMW M6 Coupé Competition Edition este echipat cu benzi decorative pentru caroserie in culorile traditionale BMW M, asa cum va avea si nou versiune de competitii BMW M6 GT3. Indiferent de culoarea caroseriei, contrastul este asigurat de jantele M din aliaj usor, de 20 de toli si de culoare negru mat, cu design double-spoke 343 M si echipate cu anvelope mixte. Alaturi de grila BMW a radiatorului, manerele usilor si branhiile laterale in crom negru si capacele retrovizoarelor din fibra de carbon, jantele accentueaza prezenta sportiva si puternica a automobilului. Spoilerul spate M din fibra de carbon, in combinatie cu difuzorul spate - realizat din acelasi material, contribuie la optimizarea fluxului de aer.

    In interior, tapiteria BMW Individual integrala cu piele fina Merino - de culoare neagra - cu cusaturi contrastante - disponibila in nuanta Opal White pentru vopseaua Alpine White si in Yellow pentru caroseria Austin Yellow metalizat - evidentiaza ambianta sportiva a automobilului. Inscriptia "M6 Competition" in metal pe pragurile usilor si pe conturul branhiilor laterale, alaturi de cea de pe capacele suporturilor de pahar, sunt alte semnaturi ale modelului Edition. Benzile decorative de la interior, selectorul de viteze si bratele volanului sport M sunt realizate din fibra de carbon, in timp ce inelul volanului este imbracat in Alcantara, eleganta si cu aderenta crescuta.

    Scaunele M multifunctionale pentru conducator si pasagerul din fata si BMW Head-Up Display fac si ele parte din echiparea standard. O experienta acustica deosebita este asigurata de sistemele de sonorizare Harman Kardon Surround si High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare si o putere totala de 1.200 watt.

    Optiunea Competition Edition este disponibila pentru comanda, la un pret ce porneste de la 17.700 de euro. Clientii care doresc sa-si echipeze modelul BMW M6 cu optiunea Competition Edition vor trebui sa opteze - pe langa pachetul Competition (9.500 euro) - si pentru jante M din aliaj usor (20 de toli, cu design double-spoke 343 M, de culoare negru mat, echipate cu anvelope mixte - 400 euro), scaune multifunctionale pentru conducator si pasagerul din fata (1.950 euro) si pachetul pentru fumator (50 euro). De asemenea, vor trebui sa decida experienta acustica pe care o vor prefera: sistemul Harman Kardon Surround (1.290 euro) sau sistemul High-End Surround by Bang & Olufsen cu 16 difuzoare si o putere de 1.200W (4.950 euro).


    * Date de consum in conformitate cu ciclul de testare EU, pot varia in functie de formatul de anvelope ales.


    Vizualizari: 2559
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »