rss

BMW Group anunta urmatorul pas al strategiei de electrificare 

  1. 26/07/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: MINI Cooper S E Countryman ALL4
    Vezi toate fotografiile (1)

    Electrificarea tuturor marcilor si gamelor de modele continua.
    Asa cum aratam si intr-o stire precedenta noul MINI integral electric este unul dintre modelele electrificate ce vor fi lansate de marcile BMW si MINI in anii urmatori. In 2018, BMW i8 Roadster va deveni cel mai nou membru al familiei BMW i. Pentru 2020 a fost anuntat versiunea BMW X3 integral electrica, iar BMW iNEXT va urma in 2021.

    In prezent, BMW Group ofera cea mai larga gama de automobile electrificate a oricarui producator auto din lume, cu noua modele deja disponibile pe piata. Acestea variaza de la modelul complet electric BMW i3 la cel mai nou model electrificat al companiei, MINI Cooper S E Countryman ALL4, o versiune hybrid plug-in a MINI Countryman, produsa de VDL Nedcar in Olanda. Compania s-a angajat sa vanda 100.000 de automobile electrificate in 2017 si va avea un total 200.000 de masini electrificate pe sosele pana la sfarsitul anului.

    BMW Group a beneficiat de startul timpuriu pe calea electrificarii. Rolul de pionierat al automobilelor electrice la scara larga a inceput, la nivel mondial, in 2008 cu MINI E. Cunostintele acumulate in acest proiect au jucat un rol crucial in dezvoltarea ulterioara a BMW i3 si BMW i8, pionieri ai tehnologiei care ei insisi au oferit informatii pentru actuala gama de automobile hybrid plug-in a companiei.

    Reteaua de productie BMW Group
    Cererea ridicata din partea clientilor si lansarea noilor modele a dus la o utilizare ridicata a capacitatii pentru reteaua de productie a BMW Group in 2016. Cu 2.359.756 de automobile produse pentru marcile BMW, MINI si Rolls-Royce, volumele de productie au atins un nou maxim istoric. Aceste date au inclus 2.002.997 BMW, 352.580 MINI si 4.179 Rolls-Royce. Uzinele germane ale companiei, care au produs peste un milion de automobile, sunt responsabile pentru aproape jumatate din productie.

    Prin flexibilitatea fara egal, sistemul de productie de varf este intr-o forma excelenta pentru viitor. Pe baza Strategiei Number One > NEXT, acesta este caracterizat de un nivel ridicat al eficientei si de procese robuste. Competenta in productie a BMW Group reprezinta un avantaj competitional decisiv si contribuie la profitabilitatea companiei si la succesul sau sustenabil.
     Calitatea si viteza de reactie, precum si flexibilitatea sunt factorii principali in sistemul de productie BMW. Digitalizarea, conceptele modulare standardizate si constructia compozita inteligenta atesta nivelul ridicat de competenta din cadrul retelei de productie. In acelasi timp, sistemul de productie ofera un nivel foarte inalt de personalizare si permite ca specificatiile clientului sa fie modificate pana la sase zile inainte de livrare.

    Vizualizari: 1177