rss

Noul BMW Seria 4 Coupe - preturi pentru Romania

  1. 13/08/2013
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, preturi, Seria 4 Coupe
    Vezi toate fotografiile (4)

    Lansat ca a patra generatie a coupé-ului sport de clasa medie de la BMW, noul BMW Seria 4 Coupé reprezinta o noua denumire in nomenclatorul de modele BMW.

    Livrarile pentru noul model in Romania debuteaza la inceputul lunii octombrie si va fi disponibil incepand cu 32.900 Euro fara TVA (40.796 Euro cu TVA) pentru modelul BMW 420d cu propulsorul diesel de 4 cilindri TwinPower Turbo si 184 CP.

    Noul BMW Seria 4 Coupé este vizibil mai mare ca latime si ampatament fata de actualul BMW Seria 3 Coupé, iar silueta tipica de coupé extinsa dinamic este coborata spre suprafata drumului.
    Pe langa aceasta, pot fi semnalate consolele scurte, capota lunga a compartimentului motor si habitaclul impins inspre spate. Partea frontala a automobilului - cu elementele distinctive BMW precum grila dubla a radiatorului, faruri circulare duble si o priza de aer mare in bara fata – subliniaza conexiunile cu BMW Seria 3.

    Un element nou pentru BMW Seria 4 Coupé este reprezentat de Air Breathers, o fanta aerodinamica situata in spatele rotilor fata care reduce forta de rezistenta in această zona. Pasajele musculoase ale rotilor si ecartamentul lat au o contributie importanta la designul coborat al spatelui, cu linii orizontale proeminente.

    La lansare, modelul sport cu doua usi va dispune de urmatoarele motoare: unul pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, la BMW 435i Coupé; unul pe benzina, cu patru cilindri, la BMW 428i Coupé si unul diesel, cu patru cilindri, la BMW 420d Coupé. Toate propulsoarele functioneaza utilizand cea mai noua tehnologie BMW TwinPower Turbo si acopera un spectru de puteri de la 135 kW/184 CP la 225 kW/306 CP. De la lansare, versiunile pe benzina sunt disponibile si in combinatie cu sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive.
    Standard, puterea motoarelor este transmisa catre puntea spate prin intermediul transmisiei manuale cu sase trepte. Optional, BMW va combina toate variantele de motorizare cu o cutie de viteze sport automata cu opt rapoarte, care va permite conducatorului sa schimbe vitezele manual, prin utilizarea clapetelor de pe volan.

    Vizualizari: 8893
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »