rss

SUV-ul Bentley s-ar putea denumi Falcon

  1. 23/11/2012
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Viitorul SUV Bentley, atat de controversat in stadiu de prototip, ar putea fi propus pe piata sub numele Falcon. Modelul de serie ar putea ajunge pe piata in anul 2015.

    Ne reintoarcem la titratul SUV Bentley, al carui concept, EXP 9F, a fost pe cat de apreciat de cliendii fideli ai brandului, pe atat de criticat de publicul larg. Potrivit ultimelor speculatii aparute in presa de specialitate, modelul final ar urma sa primeasca numele de botez Falcon si ar putea fi lansat in anul 2015.

    In ceea ce priveste estetica, se pare ca este luata in calcul o regandire a designului prea putin apreciat de presa de specialitate. De aceasta sarcina se va ocupa Luc Donckerwolke, noul sef al departamentului de design Bentley.

    Daca la capitolul stil s-a luat o decizie, in privinta motorizarilor inca planeaza misterul. Pe de-o parte constructorul auto vrea sa introduca propulsoare turbodiesel si sisteme hibride, in numele eficientei, insa clientela ramane fidela motorizarilor gurmande, pastrand astfel traditia Bentley.

    SUV-ul ar putea fi construit pe platforma modulara a grupului VW, ce va fi utilizata si pentru viitoarele versiuni ale modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne si VW Touareg, precum si pentru viitorul SUV de la Audi, cunoscut pana in prezent sub numele Q8.

    Vizualizari: 1841
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »