rss

Bentley lanseaza cea mai rapida decapotabila cu patru locuri din lume

  1. 03/01/2013
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, Continental, Continental GT Speed Convertible
    Vezi toate fotografiile (9)

    Bentley lanseaza noul Continental GT Speed Convertible. Modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4,4 secunde, performanta ce ii asigura rolul de cel mai rapid cabriolet cu patru locuri din istorie.

    Desi gama de modele nu este atat de variata precum a celorlalte branduri, Bentley se asigura ca ia fata celorlalti producatori auto de lux la capitolul recorduri. Este si cazul noului Continental GT Speed Convertible, care a debutat pe piata ca fiind cea mai rapida decapotabila cu patru locuri.

    Bestia este pusa in miscare de un motor W12 capabil sa livreze numai putin de 625 Cai Putere si un cuplu maxim de 800 Nm la 2000 rotatii pe minut. Beneficiind de aceste specificatii, noul Continental GT Speed Convertible sprinteaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze ZF cu opt rapoarte, modificata.

    Modelul este echipat cu un sistem de tractiune integrala si un sistem de recuperare a energiei pierdute la franare, care asigura o economie a combustibilului de 15 procente. Chiar si asa, consumul ramane destul de mare: 14.9 litri/100 km. Viteza de top este de 325 km/h.

    Garda la sol a fost coborat cu 10 milimetri fata de versiunea GT Convertible, servodirectia a fost modificata, iar sistemul ESP a fost imbunatatit prin adaugarea modului Dynamic. Si in ceea ce priveste estetica au fost aduse noutati, printre care jantele din aliaj de 21 de inch si terminatiile cromate ale sistemului de evacuare. La interior predomina pielea si detaliile de aluminiu.

    Noul Bentley Continental GT Speed Convertible va debuta oficial la Salonul de la Detroit, care isi va deschide portile la mijlocul lunii ianuarie. Momentan nu au fost furnizate preturile de comercializare.

    Vizualizari: 4701
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »