rss

Super oferta: Iaht de vanzare cu Bentley inclus

  1. 28/07/2009
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, iaht, pearl 60, uk
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bentley pare sa fie prima alegere, atunci cand vine vroba de a vinde imobiliare de lux sau iahturi. Renumitul constructor de iahturi britanic, Pearl Motor Yachts pune la dispozitia celor care isi doresc sa achizitioneze un model Pearl 60, o oferta de nerefuzat. 

    Oferta, valabila pana la 20 septembrie 2009, vine la pachet cu un Bentley Continental GT Coupe. Deci, daca se intampla sa aveti 885.000 lire sterline (1,5 milioane de doalri) ascunse pe undeva, luati in considerare cumpararea unui iaht Pearl 60 si primiti un Bentley gratuit.

    "Bentley si Pearl au lucrat impreuna de ceva vreme, deoarece exista o anumita compatibilitate intre cele doua marci" a declarat Iain Smallridge, managerul Pearl. "Ambele ofera maiestrie britanica exceptionala impreuna cu finisaje bespoke. Multi dintre clientii nostri sunt fanii ambelor marci, asa ca este evidenta posibilitatea de a alege o barca frumoasa cu o masina exceptionala parcata alaturi" a continuat oficialul.

    Iahtul Pearl 60 ofera proprietarilor completa autonomie asupra aspectului si a diferitelor optiuni la interior. Caracteristicile standard includ coltare de lux, pentru a maximiza spatial disponibil, un bar pentru zona de divertisment, pardoseli din lemn si plasma TV plus o platforma hidraulica.

    Propulsat de 775 cai putere, marca Volvo, Pearl 60 masoara 17.78 m si ofera cele mai noi tehnologii, inclusiv noua generatie a sistemului de navigatie Garmin touch screen cu un monitor digital Wesgarde integrat .

    Metoda se pare ca a devenit o tendinta reala in strategia de tranzactionare de astazi, de vreme ce aceasta nu este singura modalitate de a achizitiona un Bentley . Recent, un rezident din Cardiff, UK incearca sa-si vanda imobilul,  oferind la pretul de vanzare al casei sale si un Bentley Cabrio 2007.

    Vizualizari: 5626
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »