rss

Nokian Tyres anunta portofoliul de iarna pentru soferii romani, special creat pentru sezonul 2016

  1. 21/09/2016
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nokian Tyres a anuntat astazi lansarea noului portofoliu de produse, special creat pentru sezonul de iarna care se apropie. Acesta se adapteaza perfect conditiilor meteorologice, care se schimba in mod frecvent in timpul iernilor din Romania, indiferent daca este lapovita, viscol, ninsoare abundenta sau carosabil uscat.

    Nokian WR A4

    Noutatea acestui an este o generatie de anvelope de iarna solide, anvelope care datorita aderentei lor excelente fac posibil sofatul sportiv in timpul iernii pe orice tip de carosabil. Acestea utilizeaza compusul  Performance Traction Silica, un amestec inovator, de ultima generatie, care contine cauciuc natural, siliciu si ulei de rapita si care ofera aderenta optima, stabilitate excelenta si durabilitate. Rezistenta la rupere face anvelopa extrem de rezistenta la impact si strapungere. Proprietatile excelente de aderenta pe timp de iarna se pastreaza atat la schimbarile de temperatura, cat si pe parcursul acumularii de kilometri. Zona centrala a anvelopei este dominata de o nervura robusta, longitudinala, constituita din blocuri ale benzii de rulare, care datorita tehnologiilor inovatoare Functional Performance Siping si Centipede Siping, ofera suprafata maxima de contact, imbunatatind controlul si aderenta pe zapada si lapovita, la diferite unghiuri de virare.
    Efectul Coanda aplicat anvelopelor Nokian Tyres combate riscul de acvaplanare, prin introducerea unui nou element pe marginea blocurilor de rulare ale modelului Nokian WR A4, atat de pe umarul interior, cat si de pe umarul exterior al anvelopei si care ajuta la directionarea apei catre canelurile transversale. Rezistenta la rulare extrem de scazuta duce la un consum de combustibil redus. Indicatorii DSI (Driving Safety Indicator – Indicator pentru uzura benzii de rulare) si WSI (Winter Safety Indicator – Indicator de uzura pe timp de iarna), patentati de Nokian Tyres, de pe banda de rulare a anvelopei, contrbuie la sporirea sigurantei.

    Aceasta anvelopa de iarna premium este disponibila in dimensiuni variate, de la 16 la 21 de inci,  are indici de viteza de la H (210 km/h) pana la W (270 km/h) si include indici de sarcina pana la XL.

    Nokian WR D4

    Prima anvelopa de iarna premium pentru autoturisme din lume care, in dimensiuni variate, ofera aderenta de clasa A (in sistemul European de etichetare al anvelopelor) pe carosabil umed. Aceasta reduce in mod semnificativ distanta de franare si consumul de combustibil si permite deplasarea in siguranta, deopotriva pe drumuri cu carosabil umed sau zapada. Tehnologiile de ultima generatie, precum Twin Trac Silica, Block Optimized Siping si Steering Precision Rib ofera nu numai performanta de top, dar si stabilitate si o durata de viata sporita a anvelopei, chiar si la schimbari de temperatura sau dupa multi kilometri. Tehnologia speciala Silent Sidewall (Flanc silentios) filtreaza zgomotul intr-un mod unic. Indicatorii patentati DSI si WSI sunt marcati pe banda de rulare. Confortabil, de inalta performanta si fiabilitate, modelul Nokian WR D4 este cel mai popular model de anvelopa de iarna de pe piata, avand un excelent raport calitate-pret.
    Selectia de dimensiuni in care aceasta anvelopa este disponibila incepe de la 14 si pana la 20 de inci, indicii de viteza pornesc de la Q la W, cu indice de sarcina pana la XL.

    Nokian WR SUV 3 


    O anvelopa de iarna robusta, de inalta performanta, dedicata vehiculelor din clasa SUV, care ofera durabilitate extrema, siguranta si excelente caracteristici de rulare pe orice suprafata. Datorita compusului de cauciuc Twin Trac SUV Silica din care este fabricata, anvelopa ofera aderenta extraordinara pe drumurile de iarna, iar tehnologiile inovatoare precum Snow Claws, Groove Lifts si 3D Lock Sipes au condus la perfectionarea ei. Tehnologia revolutionara Aramid Sidewall dezvoltata de Nokian Tyres face ca flancul anvelopei sa fie rezistent la strapungere chiar si la contactul cu bordura sau cu pietre ascutite. Nokian WR SUV 3 este prima anvelopa de iarna din lume care a atinsa clasa A, cea mai inalta clasa in sistemul european de etichetare al anvelopelor, pentru aderenta la carosabil umed si eficientizarea consumului de combustibil.

    Modelul revolutionar- Nokian WR SUV 3, la dimensiunea 265/50 R19 V poate reduce distanta de franare cu pana la 18 metri pe carosabil umed si poate economisi pana la 0.6l de combustibil la 100 km.
    Anvelopa este disponibila in dimensiuni variate, de la 15 la 21 de inci, indicii de viteza pornesc de la H la W, cu indice de sarcina pana la XL.


    Testare extrema la nord de Cercul Polar


    „Anvelopele noastre de iarna sunt testate in cele mai solicitante conditii la centrul de testare Nokian Tyres denumit ”Iadul Alb”, din Ivalo, Laponia – dincolo de Cercul Polar. Confera aderenta extraordinara si o distanta de franare semnificativ redusa atat pe carosabil umed, cat si pe zapada. Anvelopele de iarna de ultima generatie sunt rezultatul a peste 80 de ani de dezvoltare si inovare, ceea ce asigura produselor noastre proprietati unice si o valoare adaugata pentru clientii nostri”, a declarat Hannu Liitsola, Managing Director la Nokian Tyres CE.

    Inovatii in dezvoltarea celor mai bune solutii pentru anvelope


    Nokian Tyres este un producator de renume mondial de anvelope de iarna si inventatorul primelor anvelope de iarna din lume, acum mai bine de 80 de ani. Cea mai recenta inovatie este tehnologia Aramid Sidewall. In compusul din care se fabrica flancul anvelopei, producatorul Nokian Tyres utilizeaza fibra Aramid care fortifica flancul, permitand anvelopei sa reziste mai bine la impact si taietura. Este un beneficiu pentru clientii care doresc sa se bucure de deplasari lipsite de griji atat in mediul urban, cat si off road.  In 2015, Nokian Tyres a introdus prima anvelopa de iarna din lume care a atinsa clasa AA pentru aderenta la carosabil umed si eficientizarea consumului de combustibil.
    Anvelopele de iarna premium Nokian Tyres pot fi achizitionate din magazinele Vianor, distribuitor oficial, sau de la dealeri autorizati.






    Vizualizari: 1454