rss

Audi-ul cu motor de Porsche. A fost lansat si Romania, la acest pret

  1. 21/07/2017
  2. Categoria: Audi
    Vezi toate fotografiile (3)
    Noul Audi RS5 Coupe, modelul care imparte cu Porsche Panamera 4S o motorizare V6 bi-turbo de 2.9 litri, a fost lansat si in Romania. Pretul de pornire al automobilului german de inalta performanta se ridica la suma de 84.016 euro.

    Amatorii de adrenalina si senzatorii tari din Romania au la dispozitie o noua optiune. Se numeste Audi RS5 Coupe si ofera o motorizare V6 bi-turbo de 2.9 litri.

    Modelul companiei germane porneste de la 84.016 euro, insa ofera performante pe masura pretului sau. Sprintul de la 0 la 100 km/h, de exemplu, se realizeaza in numai 3.9 secunde.

    Viteza maxima este limitata, in schimb, la 'doar' 250 kilometri pe ora. Insa, pentru 1.700 euro in plus, inginerii din Ingolstadt urca respectiva limita pana la 280 km/h.

    Revenind la meniul standard, fiecare RS5 Coupe livrat de Audi se bucura de 450 CP. Care, daca te intrebai cumva, sunt livrati tuturor celor patru roti de o cutie automata in opt rapoarte.

    Climatizarea automata, tapiteria din piele si scaunele fata cu reglare electrica fac parte din aceeasi categorie. La polul opus se afla plafonul din carbon, farurile cu matrice de LED-uri si discuri de franare ceramice, care vor atarna greu la nota finala de plata.
    Vizualizari: 2031