rss

Dieselgate: 2,1 milioane de automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor

  1. 29/09/2015
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Scandalul VW profilat ca o gaura neagra incepe sa inghita si ale marci ale grupului, inclusiv Audi marca premium a grupului, scrie Mashable.

    Un purtator de cuvant al Audi, intr-o discutie cu jurnalistii de la revista auto americana “Car and Driver”, admite ca dintre cele 11 milioane de automobile ale grupului VW dotate cu softul mincinos, in jur de 2.1 milioane de automobile sunt Audi.

    Modelele afectate sunt: A1, A3, TT, A4, A5 si A6, precum si Q3 si Q5. 13.000 de automobile, dintre cele enumerate inainte, au fost vandute in SUA, iar cea mai mare parte de 1,2 milioane au fost, din pacate, comercializate in Europa de Vest, precizeaza Mashable.

    Similar cu proprietarii VW si cei ai automobilelor Audi vor avea de asteptat un timp pana le vor fi rezolvate problemele. VW a dedicat un website pentru proprietarii de automobile, cu celebrul, de acum, motor 2.0 EA189 TDI, afectat de scandalul Diesegate, angajandu-se sa resolve toate masinile aducand nivelul emisiilor poluante la nivelul cerut de legislatie. Audi a anuntat ca lucreaza la un website similar.





    Vizualizari: 3677