rss

Ce calificativ auto ai?

  1. 14/07/2010
  2. Categoria: Opel
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu totii folosim anumite calificative de cele mai multe ori subiective, pentru a evalua starea automobilului expus spre vanzare. Putem intelege mai usor aceste calificative folosite peste tot in lume, daca le citim mai jos.

    Calificativ auto - Excelent

    Calificativ auto Excelent” inseamna ca automobilul arata ca nou, este in perfecta conditie mecanica si nu necesita reconditionari. Acest automobil nu fost revopsit, nu a fost reparat si nu are rugina. Masina are o istorie de service completa, usor de urmarit si trece teste de poluare sau o eventuala inspectie de siguranta. Compartimentul motorului este curat, nu exista scurgeri si nu sunt defecte vizibile. Mai putin de 5% dintre automobilele second hand se incadreaza in aceasta categorie.

    Calificativ auto - Bine
    Calificativ auto “Bine” inseamna ca automobilul nu are defecte majore. Acesta are o istorie de service completa, vopseaua, caroseria si interiorul au sau nu mici imperfectiuni si nu exista probleme mecanice majore. Exista mici puncte de rugina sau acestea lipsesc. Anvelopele nu sunt uzate major. Un automobil “bun” necesita mici reconsitionari pentru a fi revandut. Majoritatea proprietarilor de automobile isi incadreaza aici masinile pe care le au.

    Calificativ auto - Satisfacator
    Calificativ auto "Satisfacator" primeste automobilul atunci cand unele defecte mecanice sau cosmetice necesita service, iar masina este in conditie rezonabila de functionare. Are istorie de service, insa vopseaua, caroseria si interiorul trebuie supuse unui detailing, efectuat de profesionisti. Pot exista anumite atacuri de rugina, insa reparabile.

    Calificativ auto - Slab
    Calificativ auto “Slab” inseamna ca automobilul are defecte severe mecanice si/sau cosmetice si este in conditie precara de mers. Acesta poate avea defecte care nu pot fi remediate imediat, cum ar fi un sasiu afectat sau caroseria ruginita major. Un automobil din aceasta categorie necesita o apreciere independenta, cataloagele de preturi neputand oferi o sugestie corecta, din cauza variatiilor mari de stari in care se poate afla automobilul.

    Vizualizari: 5317
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »